Plaats een berichtje
Klik op Berichten om jou groet toe te voegen - voeg me dan toe meisje van 15 0223@live.nl - zijn er nog mensen uit nijmegen en omgeving? - hee wazzaaaaaa - he ik ben een meisje van 15 en zoek een leuke jonge voor op msn - nee moet dat dan? - www brixbox punt nl waar spasie staat moet . staan kom is kijken - hee wazz up met de meisjes:D jongen 22 :P jonathangaastra@hotmail.com naja zie eve heb een cam! (K) - jongerenpodium.nl - hallo hier een meisje van 14jaar die een relatie zoekt met een leuke jongen - eej,, Jongen van 12 willen julllie met mij
Login
Username:
Wachtwoord:
Nieuws
Popstarsfanpages.nl
Boris Winnaar idols 2004
Barbie en ken uit elkaar
Nieuwe prinses en moeder we...
Lara Croft And The Cradle O...
Arnold erg populair in Cali...
Sting brengt nummers nieuw ...
Jim wordt arrogant
Formule 1: Montoya wint gra...
Nieuwe Games site van start
J-LO IN NIEUWE AUSTIN POWER...
Jamai winnaar idols
Neuken doe je zo!
Brit Awards voor Williams, ...
Christina huilt op nieuwe p...
Links
Tweakers
Fok!
nu.nl

Popstarsfanpages.nl 06-11-04 00:19
Sinds enkele dagen is www.popstarsfanpages.nl online
Op deze website kan jij je eigen fanpage maken voor jouw popstar
Hoe? heel simpel, je meldt je aan en als je bent aangemeld en ingelogd dan zie je midden op de pagina een link staan, en zo heb jij binnen 5 minuten je eigen popstars fanpage online!

Je hebt opslag ruimte waar je meer dan 100 foto's kwijt kunt. Voor een voorbeeld fanpage Klik hier
Gepost door Martin
Reacties (0)
Boris Winnaar idols 2004 02-05-04 00:30
Boris Titulaer, het temperamentvolle 23-jarige zangtalent uit Venlo, kan zich vanaf vanavond dé Idol van 2004 noemen. De jongen kwam in een strijd met 16.731 anderen als beste uit de bus in de populaire talentenjacht Idols. In de laatste finaleronde, waarin de jongen de laatste strijd aanging met Maud, de tweede finalist, wist Boris zich dusdanig te profileren dat het publiek hem de overwinning schonk.

BorisDe Idol van 2004 werd via 22 uitzendingen gefilterd van de rest. De fulltime muzikant kreeg elke week al een oorverdovend applaus en goede jurykritieken als “Robbie Williams, eat your heart out” (Jerney Kaagman). Bij de Idols-fans is hij razend populair en ook in de pers komt de al getrouwde zanger er goed vanaf. Zo hebben we “Fijn om naar te kijken en heerlijk om naar te luisteren” al wel meer dan eens voorbij zien komen.

bron FOK!
Gepost door Martin
Reacties (0)
Barbie en ken uit elkaar 12-02-04 21:58
De vice-marketingchef van speelgoedfabrikant Mattel, Russell Arons, heeft laten weten dat de relatie tussen Barbie en Ken voorbij is. Na een samenzijn van 43 jaar hebben beide poppen tijd voor zichzelf nodig. Barbie en Ken blijven echter wel vrienden.

Barbie leerde Ken in 1961 tijdens de opnames voor een commercial kennen. Sindsdien hebben de twee een relatie met elkaar. Volgens Arons heeft de scheiding te maken met het feit dat Ken niet wilde trouwen, terwijl Barbie al jaren niets anders wil. Ook de drukke werkzaamheden van Barbie hebben bijgedragen aan de breuk. Barbie was de afgelopen jaren onder andere dierenarts, astronaut, balletdanseres en rockster.

Het verhaal is de wereld ingebracht omdat Mattel de Cali Girl Barbie wil promoten. Dit is een stoere beachbabe-pop met gebruinde huid. Bij deze nieuwe Barbie hoort ook een nieuw vriendje: Blaine.

bron fok.nl
Gepost door Martin
Reacties (0)
Nieuwe prinses en moeder weer naar huis 08-12-03 10:34
Prinses Maxima en prins Willem-Alexander zijn zondagavond rond 22.30 uur met hun pasgeboren dochter teruggekeerd naar hun huis in Wassenaar. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst laten weten.


Het prinsesje werd zondag om 17.01 geboren in het Bronovo-ziekenhuis te Den Haag. Moeder en kind maken het goed na een natuurlijke bevalling die acht uur duurde. Het kindje is 52 centimeter lang en woog bij geboorte 3.310 gram.

Premier Balkenende, die zondagavond in een televisietoespraak de koninklijke familie al feliciteerde, heeft naar blijkt ook een gelukstelegram gestuurd naar de kersverse ouders en de rest van de familie. Hij deed dit uit naam van de Raad van Ministers. Hij schrijft dat met de geboorte van de nieuwe prinses de directe lijn van het Huis van Oranje wordt voortgezet, hetgeen de raad 'met grote blijdschap vervult'.

Gepost door Martin
Reacties (1)
Lara Croft And The Cradle Of Life 02-09-03 20:29
Lara Croft (Angelina Jolie) komt voor haar grootste uitdaging ooit te staan. Want om een enorme ramp te voorkomen moet ze op zoek naar een grot, die bekend staat als The Cradle of Life. In deze grot ligt de legendarische Doos van Pandora, een onvoorstelbaar krachtig wapen. Als dit wapen in verkeerde handen valt, zou dit het einde kunnen betekenen van de mensheid. Tijdens haar zoektocht reist ze af naar exotische plaatsen als Hong Kong, Kenya, Tanzania en Griekenland. Lara, zal zich door niets laten tegenhouden..


Gepost door Benjamin
Reacties (1)